Αποστολή μας

Αποστολή της ELplay είναι ο σχεδιασμός και η διάθεση στην αγορά σύγχρονων προϊόντων που εμπνέουν το παιχνίδι, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

apostoli-mas

Πρώτα η Ασφάλεια

Πρώτη μας μέριμνα δεν μπορεί να είναι άλλη από τα ασφαλή προϊόντα. Για να το διασφαλίσουμε αυτό υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε συνεχείς ελέγχους προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ανθεκτικό, σύγχρονο και κυρίως ασφαλές προϊόν που θα είναι λειτουργικό για πάρα πολλά χρόνια. Τα προϊόντα της ELplay διαθέτουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά πρότυπά EN1176, EN1177, EN16630, EN1270, EN1271, EN749, EN748 ενώ παράλληλα η εταιρία εφαρμόζει τα διεθνή συστήματα ISO9001 , ISO14001, ISO45001 έχοντας συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς ελέγχου και επιθεωρήσεων.

TUV-EN-1176
ISO_9001_2015

Ένας Αξιόπιστος Συνεργάτης

Επιλέγοντας την ELplay, λαμβάνετε – εκτός από σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα – ουσιαστική υποστήριξη σε όλα τα στάδια υλοποίησης του σχεδίου σας, από την σύλληψη της αρχικής ιδέας και τον σχεδιασμό έως και την έναρξη λειτουργίας του έργου και καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του.

katopsi-paidikis-xaras
paidiki-xara

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καθημερινός μας στόχος η ικανοποίηση του πελάτη. Η έμπειρη ομάδα της ELplay θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις βέλτιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την ιδανική συνεργασία, επομένως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για εσάς

Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών που μας εμπιστεύονται.